hits

På vei til Astrid på Lillehammer 🚂💨

I dag er jeg på vei til Lillehammer. Det er så lenge siden jeg var der.

I 1977 flyttet jeg til Bekkestua i Bærum. Jeg begynte å jobbe i en kolonial butikk og der traff jeg Astrid. Vi ble venninner med en gang og holdt sammen i mange år. Vi har opplevd masse sammen.

Blant annet reiste vi på 3 ukers ferie hver august. Vi dro gjerne når skolen startet fordi da var det billigere.Etter ca 14-15 år skiltes våre veier og vi mistet kontakten etterhvert.

I desember i 2016 (etter ca 22-23 år) fant jeg henne på FB, endelig, hadde prøvd mange ganger også sendt SMS til navnesøstre i forsøk på å finne henne. Når vi pratet var det som om siste gang var forrige uke. Noen har man bare den kontakten med.

Min mann og jeg kjøpte leilighet utenfor Alicante november 2016 og da ble det at jeg tenkte veldig på Astrid. Astrid og jeg hadde mange ferier i Benidorm som ikke er så langt unna leiligheten vår. Jeg MÅ ta med Astrid ned dit en tur, så vi kan dra til Benidorm på mimretur.

Jeg var med Astrid hjem til Lillehammer mange ganger og ble godt kjent med hennes foreldre, de har dessverre gått bort, noe som var veldig trist å høre.

Siden mine Lillehammer besøk ligger langt tilbake i tid er jeg spent på om jeg kjenner meg igjen. Håper vi for fint vær og kan få gått noen fine turer. Kanskje jeg må sjekke ut både OL-hoppbakkene og Maihaugen? Jeg har med fotoapparatet og er klar.

Kjenner jeg gleder meg masse. Kun timer igjen så er jeg der 😍

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Else-Marit Skovly

Else-Marit Skovly

57, Sarpsborg

Har to flotte jenter på 27 og 16 år. Gift med Svein. Liker å trene og har nå lagt om kosten til LCHF. Dette ser ut til å fungere bra for min kropp. Har begynt å gå ned og har overskudd til å trene. Blodsukkeret har stabilisert seg, noe som er veldig bra, da jeg har diabetes. Jeg prøver meg på noen sy prosjekter. Det jeg har aller mest lyst til er å sy om, redesign. Synes det er morsomt å reise på bruktmarkeder. Kontakt: emskovly@fibernett.net Følg meg gjerne på insta: konemor9303 og/eller elsemaritskovly

Kategorier

Arkiv